Ons netwerk draait om de juiste houding en gedrag

Mindset_mentorprogramma

     Mentorprogramma

Ondanks een ruim 20 jaar succesvolle carrière als zelfstandig professional wilde Anton meer, iets blijvends, financieel onafhankelijk zijn. Dat heeft geleid tot de toelating tot het mentorprogramma van de Yager organisatie. Deze organisatie is sinds de jaren 60 uitgegroeid tot het grootste 'wealth creating program' ter wereld. Waarbij leiderschap, ondernemersskills, persoonlijke ontwikkeling plus financiële kennis en planning aan de orde komen. Het is dan ook een uniek en zichzelf bewezen organisatie. Om vanuit het mentorprogramma te bouwen aan een passief inkomen, wordt gebruik gemaakt van het Amway platform wat aanwezig is in 108 landen en opgezet door 2 Amerikaanse Nederlanders Rich deVos en Jay van Andel. Het mentorprogramma heeft net als DNA als doel om in samenwerking met onafhankelijke professionals / ondernemers een netwerk op te bouwen en daarmee de deelnemers de kans te geven hun dromen waar te maken.

Bij Amway en ook het mentorprogramma van de Yager organisatie, draait het om 4 principes: Vrijheid, Hoop, Gezin en Beloning. Belangrijk is dat het gaat om jouw mindset, om jouw wil om te leren, te groeien. Uit je comfort zone te komen en in de sweet spot van leren te komen. Daarmee, puttend uit de ervaring van alle mentoren, je eigen passieve inkomen op bouwen, voor jezelf, je gezin en als nalatenschap voor je erfgenamen. Amway ontwikkelt en produceert sustainable en natuurlijke producten, biedt een klantportaal en regelt de logistiek. Dit is de goedkoopste en minst risicovolle manier van een bedrijf starten en gaan voor een mooie toekomst.

Het begint altijd met de eerste stap. En die eerste stap is het lezen van de boeken de Cashflow Quadrant van Robert Kiyosaki en/of the Secrets of a Millionaire Mind van T. Harv Eker. Als jou dat net zo inspireert als mij, als je eager, leergierig en authentiek bent, als je het leuk vindt in de toekomst zelf ook mensen te coachen naar (financiële) vrijheid, neem dan contact met mij op. Je kunt mij bellen / appen op: 06-46443887 of plan gratis een afspraak van 45 minuten in en we kijken vrijblijvend wat we voor elkaar kunnen betekenen: plan een afspraak