Ons netwerk draait om de juiste houding en gedrag

Als DNA vinden wij het belangrijk om kennis te delen en mensen te inspireren. Op deze pagina worden de inspiratiebronnen van betrokkenen uit ons netwerk geplaatst, waarbij wij verwachten dat anderen daar inspiratie uit zullen halen. Voel je vrij om dingen aan te dragen!

Als eerste wil ik het boek "Cashflow Quadrant" van Robert Kiyosaki aanraden. Dit boek heeft in 2020 mij erg geïnspireerd tot het nemen van een aantal belangrijke financiële beslissingen. Daarnaast heeft het mij gebracht bij het mentorprogramma waar ik nu met trots onderdeel van uitmaak. Ik kan iedereen aanraden dit boek te lezen en als je tot de conclusie komt dat je naar de rechterkant van het kwadrant wilt... neem dan contact met mij op.

Ik wil het boek "Rust!" van Robert Bridgeman aanraden. Het typeert de huidige samenleving, de manier van zijn van mensen en de mogelijkheden die er zijn om jezelf tot rust te brengen, even niet mee te gaan in de rat race van de huidige tijd. Zodat er tijd overblijft voor jezelf om te genieten van het moment, van het leven. Meer weten? Kijk hier: http://rusthetboek.nl/shop

Twee gave boeken die je gelezen zou mogen hebben zijn:  "Verdraaide organisaties" en "Anders vasthouden", door Wouter Hart. In deze boeken gaat het om de Bedoeling. De essentie van De Bedoeling is dat iedereen altijd tijdens zijn / haar werk stil moet staan bij wat de reden is van de dingen die je doet en niet alleen maar bezig zijn met de regels. Het zijn boeken met open deuren en daarom erg leuk om te lezen.

   <

Meer informatie is te vinden op: https://verdraaideorganisaties.nl/