Ons netwerk heeft de volledige wijsheid in pacht

Als DNA vinden wij het belangrijk om kennis te delen en mensen te inspireren. Op deze pagina worden de inspiratiebronnen van betrokkenen uit ons netwerk geplaatst, waarvan wij verwachten dat anderen daar inspiratie uit kunnen halen. Voel je vrij om dingen aan te dragen!

Als eerste wil ik, Anton, het boek "Rust!" van Robert Bridgeman aanraden. Het typeert de huidige samenleving, de manier van zijn van mensen en de mogelijkheden die er zijn om jezelf tot rust te brengen, even niet mee te gaan in de rat race van de huidige tijd. Zodat er tijd overblijft voor jezelf om te genieten van het moment, van het leven. Meer weten? Kijk hier: http://rusthetboek.nl/shop

Als tweede wil ik aandacht geven aan De Bedoeling, beschreven in 2 boeken, "Verdraaide organisaties" en "Anders vasthouden", door Wouter Hart. De essentie van De Bedoeling is dat iedereen altijd tijdens zijn / haar werk stil moet staan bij wat de reden is van de dingen die je doet en niet alleen maar bezig zijn met de regels. Het zijn boeken met open deuren en daarom erg leuk om te lezen.

   <

Meer informatie is te vinden op: https://verdraaideorganisaties.nl/