Ons netwerk heeft de volledige wijsheid in pacht

     Mentorprogramma

Sinds 2020 is Anton vanuit DNA toegelaten tot het mentorprogramma van de Yager organisatie. Deze organisatie is sinds de jaren 60 uitgegroeid tot het grootste 'wealth creating program' ter wereld. Waarbij leiderschap, ondernemersskills, persoonlijke ontwikkeling plus financiële kennis en planning aan de order komt. Hiermee uniek en zichzelf bewezen. Yager University maakt gebruik van het Amway platform wat aanwezig is in 108 landen en opgezet door 2 Amerikaanse Nederlanders Rich deVos en Jay van Andel. Net als DNA heeft het mentorprogramma als doel om in samenwerking met onafhankelijke professionals een netwerk op te bouwen en daarmee de deelnemers de kans te geven hun dromen waar te maken.

Bij Amway en daarmee ook het mentorprogramma van Yager, draait het om 4 principes: Vrijheid, Hoop, Gezin en Beloning. Belangrijk is dat het gaat om jouw mindset, om jouw wil om te leren, te groeien, uit je comfort zone te komen, de sweet spot van leren en daarmee, puttend uit de ervaring van alle mentoren, je eigen passieve inkomen op te bouwen, voor jezelf, je gezin en als nalatenschap voor je erfgenamen.

Het begint altijd met de eerste stap. En die eerste stap is het lezen van de Cashflow Quadrant van Robert Kiyosaki. Als jou dat net zo inspireert als mij, als je eager en leergierig bent, als je het leuk vind in de toekomst zelf ook mensen te coachen, neem dan contact met mij op.