Ons netwerk draait om de juiste houding en gedrag

Mindset_mentorprogramma

     Mentorprogramma

 

Leuk dat je op deze pagina bent gekomen, of via google, of via de QR-code. Dit is een plek waar je komt als je het anders wilt, als je niet tot je 70 wilt blijven werken, als je je mooiste leven wilt gaan leven. Dan is dit een begin.

Kijk eens naar dit filmpje: What is school for?

Wat wij met het mentor programma doen is juist bezig zijn met real life education. Kortom, niet feiten stampen die je snel weer vergeet, maar kennis op doen waarmee je 'de dots kunt verbinden'. Kennis die zorgt dat je keuzevrijheid gaat ervaren. Persoonlijke ontwikkeling en (persoonlijk) leiderschap om je eigen leven in eigen hand te nemen. Om met behulp van ervaren mentoren een eigen bedrijf op te bouwen, zonder financieel risico. Daarmee bereik je een door jou gewenste levensstijl zonder beperking van tijd en geld. Iets wat je met een vaste baan of als kleine zelfstandige nooit gaat krijgen.

Het begint altijd met de eerste stap. En die eerste stap is het lezen van de boeken de Cashflow Quadrant van Robert Kiyosaki en/of the Secrets of a Millionaire Mind van T. Harv Eker. Als jou dat net zo inspireert als mij, als je eager, leergierig en authentiek bent, als je het leuk vindt in de toekomst zelf ook mensen te coachen naar (financiële) vrijheid, neem dan contact met ons op. Je kunt bellen / appen met Anton Verver: 06-46443887 of Selina van den Berg: 06-41880930. Of plan gratis een afspraak van 45 minuten in en we kijken vrijblijvend wat we voor elkaar kunnen betekenen: plan een afspraak